Den grønne omstilling i København

Af Lars Weiss, Overborgmester

Det her er historisk for den grønne omstilling 🍀☘️Torsdag indviede jeg sammen med klimaminister Dan Jørgensen Amager Ressource Centers nye pilot anlæg for CO2 fangst. Anlægget er et enormt vigtigt skridt i mod, at København bliver CO2 neutrale i 2025. Kort og godt suger det CO2’en ud af røgen, så den ikke kommer ud i atmosfæren. Det er intet mindre end genialt og vil radikalt ændre vores tilgang til den grønne omstilling. For vi kan ikke nå vores ambitiøse klimamål alene ved at slukke for lyset og skære ned på bøfferne. Vi har brug for innovative løsninger, og her ser vi en af dem.

  1. Billede taget af David R. Driessen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s