Det handler om sammenhængen på tværs af vores skønne land

Af Mette Frederiksen, Statsminister

God formiddag. Jeg er på vej til pressemøde i Hafnia-Hallen i København. Glæder mig. I dag præsenterer vi ét af vores store og vigtige udspil. Det handler om sammenhængen på tværs af vores skønne land. Vi skal nemlig både have en stærk hovedstad. Velfungerende provinsbyer. Små bysamfund. Og levende landdistrikter. Det sagde vi før valget. Og jeg gentog det i min nytårstale. Vi har allerede gjort meget af det, vi lovede: Otte nye skattecentre i hele landet, 20 nye nærpolitistationer, en udligningsreform, fem nye naturnationalparker – for bare at nævne noget af det. Men vi er ikke færdige. I dag handler det om byerne og vores skønne Hovedstad. I morgen et udspil om uddannelser og stærke lokalsamfund. Og det bliver ikke det sidste. Håber, I vil følge med i det hele.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s