Cirkusrevyen er tilbage

Af Joy Mogensen, Kulturminister

Cirkusrevyen er tilbage med de 2-cifrede temperaturer. ☀️✌🏼😎

Tak til Dyrehavsbakken for en fantastisk søndag med masser af god musik, dans, sang og humor. Der føles så godt at grine af alt det, der er svært i hverdagen, så jeg er især fan af alle corona-sketchen. 😅

Men når det er sagt, så vil jeg altid huske de velfortjente taktfaste klapsalver til uforlignelige Ulf Pilgaard, der har sin sidste sæson – Tusind tak for dit talent, din lune og dine mange år med at beskrive og nuancere verdens og livets gang. 🙏🏼💫

Jeg kan stadig huske min første tur i Cirkusrevyen. Jeg havde aldrig set så stor en scene før, og jeg var helt opslugt af stemningen. I dag har jeg set mange scener, men stemningen er ligeså fængende.

Til slut vil jeg takke Lisbet Dahl for fremstillingen. – Det er både en fornøjelse og en ære at være med. 👍🏼😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s