Den der blinker først

Af Sikandar Siddique, Frie Grønne

Jeg har lige læst Mazen Ismails nye bog “Den der blinker først” og det er en fremragende kavalkade af historier om at vokse op i Danmark som brun. Noget kan jeg genkende 100%, andet har jeg aldrig oplevet eller tænkt over, men uanset hvad er det interesant, nærværende og inspirerende. Han skriver om uretfærdighed, kærlighed og taknemmelighed. Om vrede, fordomme og drømme. Om sameksistens, politibrutalitet og ballademagere. Om vores forældre, der forlod alt det de kendte i håbet om noget bedre for os. Og lige præcis det – håbet for fremtiden – får jeg meget mere af, når jeg læser Mazens bog. Den burde være pligtlæsning både i Folketinget og i folkeskolerne. Tak for det!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s