Nu kan du få dit musikanlæg beslaglagt af politiet

Af Frank Jensen, Overborgmester

Det er rigtig godt, at politiet netop har meddelt, at bødepraksissen skærpes, hvis der spilles for høj musik i byen – og at man risikerer at få beslaglagt sit musikanlæg, hvis man spiller højt musik. Det er selvfølgelig ærgerligt, at det er kommet dertil, men helt nødvendigt efter den sommer, som vi har været igennem.

Vi står overfor en weekend med rigtig godt vejr – og det betyder pres på byens grønne og blå åndehuller. Samtidig ser vi, at antallet af personer, som er smittet med corona, stiger – noget vi skal tage meget alvorligt. Jeg vil derfor komme med en kraftig opfordring til alle københavnerne, som bevæger sig ud i byen:

  • Hold god afstand til hinanden og respekter, at der bor folk tæt på de grønne områder i byen, som gerne vil sove – skru ned for musikken og husk at rydde op efter jer selv!

Sommeren i København har desværre været hårdt plaget af støj og mange nattefester. Særligt har Nordhavn, Islands Brygge og Nørrebroparken været hårdt ramt – og mange beboerne har for længst fået nok. Det er en uholdbar situation, for vi skal alle kunne færdes i byen og sove om natten. Fra kommunens side har vi sendt flere kommunale medarbejdere på gaden: flere gadeplansmedarbejdere, sikkerhedsværter fra Roskilde Festivalen, og fokuseret havneværter og natteværter i de ramte områder. Vi har også løbende talt med politiet om situationen – og de har også sat ekstra ind. Det er desværre ikke alle, der lytter.

Men jeg vil komme med en kraftig appel til, at vi – nu hvor det gode vejr stråler over os – passer på hinanden og vores skønne, trygge og dejlige København.

Håber, at alle får en god weekend ☀️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s