Åbent brev fra Overborgmesteren

Af Frank Jensen, Overborgmester

Kære københavnere,

Læs med her – det er vigtigt!

Vi står i en gradvis genåbning af vores samfund. En genåbning der er muligt, fordi vi alle sammen har udvist samfundssind, ansvarlig adfærd og respekt for myndighedernes anbefalinger. Som overborgmester gør det mig stolt, at det store flertal af befolkningen har lyttet til myndighederne og prioriteret fællesskabet bedste – også selvom det har betydet, at mange har givet afkald på meget.

Genåbningen har givet os som kommune et stort arbejde – og vi arbejder fortsat hårdt for at få åbnet pladser i vuggestuer og børnehaver, så byens børn kan blive passet. Genåbningen har også betydet, at frisører og flere små erhverv er åbnet til glæde for mange. Og også for mig selv – jeg blev klippet i mandags!

Men genåbningen er altså betinget af alles adfærd. At vi alle bidrager. Desværre fortæller nærpoliti og gadepladsarbejdere, at tendensen i de seneste dage i København går mod at flere samles i store forsamlinger, hvor folk sidder for tæt. Det går ikke, at vi sætter den positive udvikling over styr. Selvfølgelig vil man gerne ud og nyde solen og sommerluften – men lad os nu gøre det klogt! Derfor vil jeg komme med en appel om, at alle fortsat holder afstand og søger hen mod steder, hvor der ikke er så mange. Tag en dejlig cykeltur og søg ud mod nye områder i byen. Vi skal fortsætte den ansvarlige adfærd, så vi kan fortsætte genåbningen af samfundet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s