Golden Days Festival byder op til dans

Af Svante Lindeburg

Først aflyste CPH:DOX, så Copenhagen Architecture Festival, Art Week, Madens Folkemøde, Distortion, Copenhagen Stage samt vores egne arrangementer BLOOM og fejringen af Genforeningen i København. For ikke at tale om alle de andre søsterfestivaler, koncerter, udstillinger mv., der skulle have løbet af staben i forsommeren. Stærkt indhold og store oplevelser er blevet hjemløse og aflyst i coronaens navn.

Som det ser ud netop nu, er Golden Days Festival i september den første større festival, der får lov at blive gennemført. Derfor åbner vi nu vores festivalprogram op og inviterer husvilde arrangementer og arrangører inden for! Alle institutioner, festivaler og live-arrangører er velkomne til at kontakte vores festivalteam, hvis I har indhold, der kan få gavn af en ny platform, en ny sammenhæng. Vi har markedsføring, PR-ressourcer, hænder, ildsjæle og en række velvillige fonde og generøse kommuner bag os.

I livebranchen kan vi ikke redde liv, men vi kan redde oplevelser, store øjeblikke og i sidste ende nye erkendelser, som kan få os alle sammen videre.

Lad os stå sammen og sørge for at vores fælles publikum får så mange gode kulturoplevelser i vente som muligt, når verden en gang åbner op igen. Årets tema er ”Ungdom”, som vi undersøger under titlen ’Forever Young’. Og det er jo heldigvis en ret rummelig og smidig tematik.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s