Fra sagogrød til smoothie

Af Lasse Bolander på Facebook

Mad skaber minder, og i dag udkommer den nye bog ”Fra sagogrød til smoothie” fra Samvirke. Inger Abildgaard, som har været madskribent og -redaktør på Samvirke gennem 25 år, er bogens forfatter. Hun tager os igennem danskernes madvaner fra 1940 til i dag, og det gør hun virkelig godt.

Bogen er til os, som holder af mad og holder af at snakke om mad, og jeg håber på et forrygende salg – for det gælder vel os alle sammen? Jeg har i hvert fald aldrig mødt nogen, som ikke kunne lide god mad, og den smager selvfølgelig bedst, når vi spiser den sammen.
I Coop har vi på mange måder været med til at skubbe på udviklingen af vores madkultur og gør det stadig. Derfor har vi har vi gennem tiden haft et medansvar for hvad vi som danskere har på tallerkenen.

”Fra sagogrød til smoothie” er i (bog)handlen fra i dag og med i Aftenshowet i aften.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s