JUBII – JEG SKAL I FOLKETINGET

Af Mira Issa Bloch på Facebook

Jeg skal vikariere for Torsten Gejl , som grundet en diskusprolaps er nødt til at tage sygeoverlov. Udgangspunktet er, at jeg vikarierer for Torsten en måneds tid med start efter efterårsferien.
Jeg ville selvfølgelig ønske omstændighederne var anderledes og ønsker dig rigtig god bedring Torsten!

Torsten og jeg har et godt samarbejde, og han vil stå i kulissen og hjælpe mig med såvel sin erfaring fra Christiansborg som sin viden og netværk, således at det hele kommer til at fungere så optimalt som muligt.

De 2 hoved områder jeg skal overtage på Christiansborg er social og beskæftigelse politik – politik, som jo er de områder jeg særligt ønsker at kæmpe for, så jeg skal fortsat være en stemme for dem, der har mindst og har de største udfordringer.

Jeg glæder mig vildt til at starte på den grønne gang og få nogle kollegaer som vil den samme vej som mig. Jeg går til opgaven med stor ydmyghed og med dyb respekt for det værdifulde arbejde, Torsten allerede har lavet, og som jeg vil gøre mit yderste for at leve op til. Samtidig kommer jeg som mig selv, og vil komme til at træde mine egne fodspor på Christiansborg. Jeg glæder mig så meget! Jeg er klar til at give den max gas og vil gøre alt, hvad der står i min magt for at leve op til tilliden, fylde rollen ud og løse opgaverne så optimalt som muligt. Det her er mit kald! – Og jeg er fuld af energi og gå på mod. 🙂

Følg Mira på Twitter her:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s