Ny, tysk kæmpe skandale i bilindustrien

Vi er stadig i chok over de løbende afsløringer om den tyske bilindustris snyd med emission, der har udløst gigantiske bøder (men ikke faldende bilsalg). Men den seneste gyserhistorie fra den tyske bil-lobbys eksperimenter i USA er næsten for grusomme til at fatte. Man har ikke blot pumpet dieseludstødning direkte ind i buret til aber, mens de så tegnefilm. Man har seriøst overvejet at gøre det samme med mennesker! Det er Volkswagen, der har været primus motor på projektet, som også BMW og Mercedes-Benz deltog i. The New York Times breakede historien for et par dage siden her: https://www.nytimes.com/2018/01/25/world/europe/volkswagen-diesel-emissions-monkeys.html De lokale tyske aviser er også rystede over sagen: https://www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.kommentar-zu-den-abgasexperimenten-der-autolobby-groteske-versuche.eead64ae-cbd2-4f04-8d67-d53ba9b61815.html Gad vide hvor mange dårlige nyheder de tyske bilmærker kan holde til? BREAKING UPDATE! Ledelsen i Volkswagen kendte alt til dyreforsøgene: http://www.bild.de/bild-plus/geld/wirtschaft/volkswagen/vw-bosse-wussten-von-abgas-tests-mit-affen-54623546,view=conversionToLogin.bild.html

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s