Se den spanske stjerne Antonio de la Torre Martín i ny thriller

Den spanske skuespiller Antonio de la Torre Martín begyndte som sportsjournalist. For 10 år siden vandt han en Goya for sin rolle i ‘Dark Blue Almost Black’. Martin er født i Malaga og har indspillet mere end 80 film. Fra den 27. juli kan du se ham i den nye thriller ‘May God Save Us’ i bl.a. Grand Teatret. Se trailers for begge film nedenfor.

SOCIAL:

View this post on Instagram

Amália Rodrigues (23. juli 1920 – 6. oktober 1999) var en portugisisk sangerine og skuespillerinde, berømt som "dronningen af fado". Hun begyndte at synge professionelt i 1939. Snart arbejdede hun i Spanien, Brasilien og Frankrig. I 1950 deltog hun i forestillinger til fordel af Marshall-planen og fra midten af halvtredserne var hun en international stjerne. Amália Rodrigues er for fado, hvad Mozart er for klassisk musik. Man kan høre hendes musik i den spanske thriller 'May God Save Us', der har premiere i @grandteatret den 27. juli. Lyt til tre sange fra filmen og se trailer på bloggen. Link i biografien. #rodrigosorogoyen #antoniodelatorre #robertoalamo #amaliarodrigues #fado #fadomusik #mozart #spotifydk #biografdk #bongoramadk #filmmusikdk #signaldk

A post shared by film&musik (@filmmusikdk) on

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s