Infografik: WeChat er kongen af chat apps

Som skrevet gennem længere tid på sitet her er WeChat den helt store spiller på chat app markedet og er større end både WhatsApp og Facebook Messenger. Bl.a. fordi den er mere end en chat app. Det er app’ens schweizerkniv, der mere eller mindre kan alt. Den har tillige en (QR kontrolleret) desktop app. De to andre asiatiske giganter Kakao og LINE kommer stærkt bagfra. De har også begge mikroblog kanaler, desktop app og ikke mindst attraktive spil og stickers for den unge målgruppe. På infografikken mangler ydeligere to betydelige spillere, der også er i stærk vækst: Telegram fra Rusland (men baseret i Berlin) og Threema fra Schweiz.

23Sept

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s