Internettet har brug for Foursquare

Foursquare-Check-In

Lokations-tjenesten Foursquare – der blev lanceret i 2009, men for alvor slog igennem på SXSW i 2010 – gennemfører nu en ny investorrunde (“series D”). Det har givet anledning til at kigge på tallene og på tjenestens værdi, bl.a. i en kommentar og en kronik i TechCrunch. Konkurrenten GoWalla blev tidligere købt op af Facebook og Foursquare står i dag bag det mest populære API blandt lokationstjenesterne og anvendes af bl.a. Uber og Foodspotting. Selv Instagram, der ligeledes blev købt af Facebook, anvender Foursquare’s API og ikke Facebook Places. Foursquare er således ikke blot en attraktiv stand alone app blandt brugerne men også en vigtig komponent i hele web 2.0 øko-systemet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s