Facebook introducerer prioriterede kommentar-tråde

huffpo-replies

Replies hedder en ny funktion på Facebook Pages og Facebook Celebrities (lad os bare kalde dem med mere end 10,000 followers det), der betyder at de mest aktive kommentar-tråde bliver gjort mere synlige. Funktionen er allerede implementeret på kommentar plug-in’et, men virker endnu ikke på personlige sider og på den mobile version. Funktionaliteten bliver rullet ud i vinduet mellem den 26. marts og den 10. juli i år.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s