Det amerikanske finanstilsyn erklærer Bitcoin for lovligt

FINCEN

Det amerikanske finanstilsyn FINCEN har udsendt en redegørelse [PDF] om virtuelle valutaer der principielt erklærer Bitcoin for lovlingt. Bitcoin Magazine har gennemgået materialet og sat det ind i en Bitcoin kontekst her. De nye oplysninger ser ud til at være et gennembrud for den unge internet valuta og virksomheder der tidligere var betænkelige over at anvende valutaen ser nu ud til at kunne indføre den med ro i sjælen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s