Formodet “falsk franskmand” forsvarer den japanske ære på Facebook

abe-facebook-page-japan-01-600x399

I Japan har det været stor virak omkring en heftig trafik på premierministerens officielle Facebook-side. I anledning af årsdagen for jordskælvs- og tsunami-katastrofen gjorde den japanske leder opmærksom på det kinesiske fravær til den officielle mindehøjtidelighed. Det satte gang i den evige debat om konflikten mellem Japan, Kina og Korea. Men der var én debattør der skilte sig særligt ud: en franskmand (med en profilfoto af en tysk fotomodel!), der dels skrev perfekt på japansk og dels kendte forbløffende meget til japansk historie. Var der tale om en social media muldvarp?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s