Hvad betyder det når Samsung ikke nævner Google?

Galaxy S4 by Samsung

Ved den storstilede “Broadway-lancering” i et stopfyldt Radio City Music Hall i New York City igår angreb Samsung den største konkurrent Apple på hjemmebane. Foruden den nye telefon var det mest bemærkelsesværdige at Samsung ikke rigtigt nævnede Google eller Android men mest havde fokus på s-dit og s-dat. LG købte fornylig operativsystemet WebOS af HP (efter sigende dog til brug i smart tv’s). Mon Samsung køber BlackBerry eller udvikler sit eget OS så de kan konkurrere mere direkte med Apple’s eget øko-system? De er allerede igang med at folde Bada og Tizen sammen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s