Fra tablet til Twitter – Nordkorea er ved at åbne op med ny teknologi

samjiyon-north-korea-ebook-tablet-315x319

Hos vores samarbejdspartner TechInAsia har vi ikke set så meget dækning af Nordkorea. Vi har kun fået godbidder af landskabet. Fra Kim Jong Il’s barnebarn der gemmer sig fra Facebook og Twitter, til Pyongyang Subreddit, til Google Maps kort over landet, landets første computer videospil, til Nordkorea via Instagram. Vi har set en hel del mere af Nordkorea i de seneste par måneder, at der i de foregående årtier. Det ser der nu ud til at blive lavet om på.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s