😷 Tag maske på!

Af Mette Frederiksen, Statsminister

Klar til i morgen!
Fra torsdag er der indført regler om mundbind eller visir i bl.a. detailhandlen og ved uddannelses-, kultur- og fritidsinstitutioner. Ligesom vi allerede kender det fra restauranten og toget. Det gør vi for at passe på de svageste og for at undgå, at smitten kommer ud af kontrol. Der var over 1,000 smittede i dag. Det er bekymrende. Jeg håber, vi kan hjælpe hinanden til at huske det. Hvis vi hver især gør lidt, kan det gøre en stor forskel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s